کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

Blog Article

قرار گرفتن مقدار کمی کامپوزیت روی سطح دندان خشک کردن آن (اتصال کامپوزیت و خشک کردن آن با نور مخصوص ممکن است چند بار و چند لایه انجام شود)

طول عمر کامپوزیت دندان بین ۵ تا ۷ سال متغییر است و به عواملی چون جنس دندان، کیفیت مواد اولیه، مهارت و تجربه دندانپزشک بستگی دارد.

مدت زمان انجام آن بسیار کوتاه بوده و تنها در یک جلسه انجام می شود.

ارتباط با بیمار: دندانپزشکی با ارتباط خوب و فضای مطب راحت.

هر لایه کامپوزیت به عامل باندینگ می‌چسبد و پس از اعمال هر لایه، به مدت ۱۰-۴۰ ثانیه در معرض نور کیورینگ قرار می‌گیرد. پس از ترمیم، دندان به شکل نهایی تنظیم و شکل دهی می‌شود.

لمینت دندان، که پرآوازه ترین نوع ونیر است و از جنس سرامیک است.

سفت کردن هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور: هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور مخصوص سفت می‌شود تا استحکام و پایداری لازم را پیدا کند.

پس از هر وعده غذایی مسواک بزنید و از نخ دندان برای از بین بردن پلاک‌های دندانی حتما استفاده کنید. غرغره آب نمک نیز به کاهش التهاب لثه‌ها کمک می‌کند.

مهم‌ترین عوامل موثر بر طول عمر کامپوزیت دندان عبارت است از:

اصطکاک کمتر با دندانهای مجاور: کامپوزیت‌ها با دندانهای مجاور کمترین اصطکاک را ایجاد می‌کنند.

کامپوزیت دندان نه تنها امکان ترمیم آسان و با حفظ شرایط کامپوزیت دندان ساختار طبیعی دندانها را فراهم می‌کند بلکه می‌تواند در افزایش اعتماد به نفس و راحتی در طول زندگی روزمره فرد نیز مؤثر باشد.

نوع دوم، کامپوزیت ونیر است که در این مقاله به طور کامل درباره آن توضیحاتی خواهید خواند.

ما معمولا برای مراجعانی که یکی از شرایط یا مشکلات زیر را داشته باشند درمان کامپوزیت ونیر دندان انجام می دهیم:

آماده‌سازی دندان‌ها (تراشیدن جزئی در صورت لزوم): در برخی موارد، ممکن است نیاز به تراشیدن جزئی سطح دندان‌ها باشد تا کامپوزیت به خوبی بچسبد و ظاهر طبیعی‌تری ایجاد شود.

Report this page